2011. július 21., csütörtök

Képek facebookra

    Melyek azok a képek amelyeket érdemes feltölteni és melyek amelyeket nem? Mintha mindegy volna a mai fiatalok körében. Tök részegen, alsógatyában szánkózni a hóban.....Lányok hánynak az erkélyről.....asztalon táncoló fiatalok.....ezek mind mind csak az enyhén durva kategóriában sorolhatók. 

  1. Nem dicsőség az, hogy meg tudjuk mutatni a világnak, hogy mennyit tudunk inni majd hányni. Azt mindenki tud. Azt kell megmutatni, hogy miben vagyunk egyediek, különlegesek, értékesek.
  2. Ma facebook, holnap napiszar.com . Sok facebook kép kerül át oda, mert hát valaki szépen lemásolja s kiteszi. Hát megéri ott szerepelni?
  3. Amióta jópár botrány volt közösségi fotók miatt, a legtöbb cég állásinterjú közbe a profilodat böngészi. Ha te kitettél egy két ilyen pikáns képet, akkor veheted a kalapod máris, mert nem kellesz nekik.- Mit tud elmondni erről a fotóról? 

- Ez a kép Segesváron készült 2011 tavaszán, amikor egy ingyenes egyetemi továbbképzésen vehettem részt. Nagyon örülök, hogy ott lehettem, mert csupán 12 személynek volt esélye eljutni oda. A képet azért töltöttem fel a facebookra, mert tetszik, ahogy a modern világ és a történelem együtt él békésen. Hisz pár száz méterrel arrébb egy négy sávos út szalad. Abból ami körülvesz minket, a mindennapokból nagyon sok példát lehet meríteni a munkához, az alkotáshoz.

Mit tudtak meg a válaszból? Egy intelligens személyről van szó, aki továbbképzésen is vett részt, tehát biztos tehetséges, és nagyon kreatív, képes olyan dolgokat meglátni, amelyeket más nem. Tuti, hogy jó csapatember lesz.

Jöjjön ugyanez egy részeg fotóval ? Igen ! ( nem töltök fel képet )

- Mit tud elmondni erről a fotóról? 

- Ez a fotó a Hargitán készült, egy haver szülinapján, amelyre el sem akartam menni...hát kicsit berúgtunk, másnap semmire se emlékeztünk, így azt se tudom elmondani, hogy mire gondoltam, amikor épp a fának támaszkodva locsoltam a virágokat. 

Na erről a személyről mit gondoltok? Döntsétek el ti. Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése